francia nyelvleckék

Minden napra egy teszt!

A mai napra az alábbi feladatot kaptad. Ez a feladat a francia online tankönyvünk 07. leckéjének egyik feladata, megoldás után frissítsd az oldalt, és lehet hogy kapsz még egy tesztet.

Tetszett? Amennyiben érdekel mind a 200 hasonló nyelvi teszt, iratkozz fel hírlevelünkre, és többet is megtudhatsz a kezdő francia online tankönyvünkről, ahol leckénként 5-15 hasonló nyelvi teszttel tudod leellenőrizni tudásod. Mind emellett a tankönyvben képek, hanganyagok, színes táblázatos is segítik a tanulást.

Szeretnél többet is tudni?

Ha tetszik ez a fajta tanulás, és komolyabban szeretnél foglalkozni az franciával, megrendelheted a 25 leckéből álló csomagot. A tananyag webes felületen van. A vásárlással egy egyedi belépõ kódot kapsz, amellyel az alapcsomagban 6 hónapos, a premium csomagban pedig 2 évig korlátlan* hozzáférésed lesz minden leckéhez.

A megrendelés menete:

1. Töltsd ki a lenti megrendelőlapot, és kattints a "Megrendelem!" gombra!
2. A megadott címre fogsz kapni egy e-mailt a fizetéshez szükséges adatokkal.
3. Küldd el a megrendelt leckék árát az e-mailben található számlaszámra! Fizethetsz banki utalással vagy postai rózsaszín csekken.
4. Amint beérkezik az összeg, azonnal aktiváljuk a jelszavadat, amelyről e-mailben értesítünk Téged.
5. A vásárlásról elektronikus számlát állítunk ki, amelyet a fizetés után pár nappal küldök e-mailben.

Ha a banki fizetést választod, akár már holnap el is kezdheted az olaszozást!

Ha nem működne az űrlap, add le a rendelésed az info@francia-nyelvlecke.hu e-mail címre: írd meg, hogy melyik csomagot kéred, és rövid időn belül felvesszük Veled a kapcsolatot!

* korlátlan hozzáférés: a szolgáltatónk 99,5% -os rendelkezésre állást tud garantálni, ez azt jelenti, hogy évente 2-4 alkalommal pár órára szünetelhet a leckékhez való hozzáférés. Az ilyen esetekről lehetőség szerint igyekszünk előre tájékoztatni.